ROOT

2e lockdown en fysieke trainingen

In de afgelopen maanden kon een aantal fysieke trainingen doorgaan. Het ging om trainingen die nodig zijn in het wettelijk kader en voor veiligheid. Door de strenge lockdown zijn we genoodzaakt om alle live-trainingen te annuleren tot het einde van de lockdown. Deze trainingen plannen we op een later tijdstip opnieuw in. Sta jij voor een training ingeschreven? Dan krijg je persoonlijk bericht.

Leren in de anderhalvemetersamenleving

Omdat we het belangrijk vinden dat je ook in de anderhalvemetersamenleving kunt blijven leren, hebben we steeds meer van onze trainingen omgevormd naar een online versie. Verschillende trainers zijn aan de slag om de mogelijkheid van online-leren verder uit te breiden. Zo kun je op een moment waarop het jouw het best uitkomt starten met het leren van iets nieuws. Heb jij een urgente leervraag? We denken graag met je mee in alternatieve mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een online-meeting of coachingmoment. Neem hiervoor contact met ons op via info@buroroot.nl

Jezelf persoonlijk blijven ontwikkelen

Naast de vakinhoudelijke trainingen hebben we ook een groot aanbod van online trainingen gericht op jouw persoonlijk ontwikkeling. Denk hierbij aan vitaliteit, motiverende gespreksvoering en mindfulness.