ROOT

Plezier in leren: doe de GoodScan!

Plezier in leren: doe de GoodScan! 

Waar liggen je groeikansen? Wat zijn je kwaliteiten? Hoe leer je het liefst? Welke trainingen passen bij jouw ontwikkeling? Dit ontdek je door de GoodScan te doen. De GoodScan is een leuke en laagdrempelige zelftest die maar 12 minuten duurt en waarmee je je eigen studieadvies creëert. 

In 6 rondes worden een aantal vragen en stellingen aan je voorgelegd. Je komt over jezelf te weten op welke manier je jezelf graag wilt ontwikkelen, wat je persoonlijkheidskenmerken zijn, waar je groeikansen liggen en welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn.Je krijgt meteen jouw persoonlijke uitslag, je profielschets en een trainingsadvies speciaal voor jou op maat gemaakt.

Het trainingsadvies bestaat uit een selectie van de GoodHabitz-trainingen die bij Leren en Ontwikkelen online staan. Deze trainingen kun je kosteloos volgen.

Jouw persoonlijke uitslag, je profielschets en het trainingsadvies kun je downloaden als pdf-bestand.

 Nieuwsgierig geworden?

  • Ga naar het trainingsaanbod
  • Type in de zoekbalk “GoodScan".
  • Meld je aan en ga meteen aan de slag.